WHO AM I?

Freelance designer(d)

Jade, aangenaam

Woonachtig in Alphen aan den Rijn en met een intense liefde voor koffie. Ik bedenk, schets, ontwerp en produceer een breed scala aan on- en offline producten. Hierdoor kan ik voor elke opdrachtgever een oplossing bieden die ook nog eens betaalbaar is. Mijn specialisatie ligt in het vormgeven van web-designs en identities. Elk ontwerp is een uniek en onderscheidend product. Dit komt omdat elk project wordt afgestemd op basis van de wensen en behoeften van mijn klant.

Op zoek naar een breed inzetbare designer? Je kan mij inhuren als (grafisch) vormgever, webdesigner, concept ontwikkelaar en-/of illustrator. Daarbij verricht ik ook retoucheerwerk en houd ik mij bezig met iconography. Je kan mijn portfolio bekijken om een indruk op te doen van mijn vaardigheden.

Interesse in mijn diensten als freelancer? Neem dan contact met me op door het contactformulier in te vullen, of bel me!

UI webdesign

Illustrator

Graphic design

identity

snaplyapp2

SNAPLY APP

Zoals elke ontwikkelaar zal toegeven, is het inregelen van server backups een noodzakelijk kwaad. Te vaak blijft dit liggen, tot het moment dat het te laat is en het systeem crasht. Snaply is een automatische backservice voor Amazon-servers. Via Snaply kan je per Amazon-volume instellen hoe vaak je wil backuppen, en tot wanneer je deze wil bewaren.

  • Snaply is ontworpen als een desktopsysteem met bijbehorende app
  • Via het desktopsysteem kan je Snaply helemaal naar wens inregelen,
    via de app krijg je pushnotificaties
  • De app is werkzaam op zowel iOS als Android telefoons.

MORE

It always seems impossible until it is done